Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii.
Słowiński, Mirosław Red.
Year of publication: 2014.
Żywność pochodzenia zwierzęcego, Żywienie człowieka
available:
1 from 1
Author
Słowiński, Mirosław Red.
Title
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii.
ISBN
9788375835700
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo SGGW,
Year of publication
2014.
Volume
285 s. ;
Dimensions
24 cm.
Object passwords
Żywność pochodzenia zwierzęcego
Żywienie człowieka
Keywords
ŻYWIENIE I DIETETYKA
020
%a 9788375835700
245
%a Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo SGGW,
%c 2014.
300
%a 285 s. ;
%c 24 cm.
650
%a Żywność pochodzenia zwierzęcego
650
%a Żywienie człowieka
692
%x ŻYWIENIE I DIETETYKA
700
%a Słowiński, Mirosław
%e Red.
920
%a 9788375835700
Available items
1.
Accession: 062727
Signature: 62727/1
Signature: 62727/1
Status: To the reading room only