book cover

Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii.

Słowiński, Mirosław Red.

Year of publication: 2014.

Żywność pochodzenia zwierzęcego, Żywienie człowieka

available:

1 from 1

Author
Słowiński, Mirosław Red.
Title
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii.
ISBN
9788375835700
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo SGGW,
Year of publication
2014.
Volume
285 s. ;
Dimensions
24 cm.
Object passwords
Żywność pochodzenia zwierzęcego
Żywienie człowieka
Keywords
ŻYWIENIE I DIETETYKA
020
%a 9788375835700
245
%a Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2014.
300
%a 285 s. ; %c 24 cm.
650
%a Żywność pochodzenia zwierzęcego
650
%a Żywienie człowieka
692
%x ŻYWIENIE I DIETETYKA
700
%a Słowiński, Mirosław %e Red.
920
%a 9788375835700

Available items

1.
Accession: 062727
Signature: 62727/1
Status: To the reading room only

Most often borrowed